ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρ. Μητσοτάκης: Αλλαγές και στα πρόσωπα που στελεχώνουν τη ΝΔ

Κυρ. Μητσοτάκης: Αλλαγές και στα πρόσωπα που στελεχώνουν τη ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο ιστορικό κόμμα το οποίο έχει προσφέρει πολλά στον τόπο διαμήνυσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Από το νομό Βοιωτίας που βρίσκεται σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπεραμύνθηκε της προσφοράς του κόμματος στον τόπο.

Ο κ. Μητσοτάκης από τη Θήβα είπε ότι «συνεχίζω την περιοδεία μου στο νομό Βοιωτίας, πρώτα στη Θήβα και μετά θα επισκεφθώ τη Λιβαδειά, για να μεταφέρω το μήνυμα ανάγκης η Νέα Δημοκρατία να τα δει όλα από την αρχή.

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο ιστορικό κόμμα το οποίο έχει προσφέρει πολλά στον τόπο, πρέπει όμως να προβεί σε σημαντικές αλλαγές και στα πρόσωπα που τη στελεχώνουν και στη δομή και την οργάνωσή της αλλά και στις ιδέες που πρεσβεύει.

Πιστεύω ότι έχω τη δυνατότητα να ανανεώσω δημιουργικά τη Νέα Δημοκρατία, να μπορέσω να διευρύνω την απήχησή της σε κοινωνικά στρώματα που δεν την ακούν πια και να μπορέσω να τη μεταμορφώσω σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κεντροδεξιό κόμμα».

Σχετικές ειδήσεις