ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Τζιτζικώστα από τα Ιωάννινα στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό

Επίθεση Τζιτζικώστα από τα Ιωάννινα στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό

Με επίθεση προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησε την κεντρική του ομιλία στα Ιωάννινα ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ τόνισε πως αυτό που βιώνει σήμερα η χώρα μας, δεν είναι απλώς μία κρίση, είναι μία παρακμή.

Ο κ. Τζιτζικώστας σε υψηλούς τόνους, επέκρινε τον πρωθυπουργό για τον χειρισμό του στο μεταναστευτικό και είπε:

«Σε ένα διεθνές ευρωπαϊκό πρόβλημα ο πρωθυπουργός έπρεπε να απαιτεί ενισχυτικές λύσεις ασφαλείας και από τον ΟΗΕ και από την Ε.Ε και όχι να συγκαλύπτει με άγνωστο ποια ανταλλάγματα, πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Η βαθειά άγνοια του προβλήματος, είναι αδιανόητα ρηχή για πρωθυπουργό. Η αντιμετώπιση όλων των θεμάτων, δεν κρύβεται πια, μας κάνει να ανησυχούμε βαθειά, για το πότε θα γίνει το μεγάλο λάθος».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ ανέφερε μεταξύ άλλων, πως οι πολίτες, μετά από 6 χρόνια λιτότητας και θυσιών πρέπει να ξέρουν, ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος. Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία έπρεπε να είναι μία γροθιά, την αποστραγγίζουν για να στηριχθεί το παλιό. «Αυτό κάνει σήμερα ο κ. Τσίπρας ως γνήσιος εκφραστής του παλιού. Αυτή είναι η αποστολή του, να μην αλλάξει τίποτα από τα παλιά συστήματα», πρόσθεσε.

Ο κ.Τζιτζικώστας υποστήριξε ότι οι κυβερνητικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, έφεραν την χώρα, στο χειρότερο σημείο να αγωνίζεται πάλι, για να μην πέσει στο γκρεμό». Η κυβέρνηση τους, αποδεικνύεται επικίνδυνα ανίκανη. Αυτό που θέλουν είναι να στήσουν το παλιό κομματικό κράτος των φίλων και των κομματαρχών τους . Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πια αποδεδειγμένα, η χειρότερη κυβέρνηση».

Σχετικές ειδήσεις