ΚΟΜΜΑΤΑ

Θεοδωράκης: Να σωθούν οι καταθέσεις των ανθρώπων

Θεοδωράκης: Να σωθούν οι καταθέσεις των ανθρώπων

«Το θέμα είναι να καταφέρουμε να σώσουμε τις καταθέσεις των ανθρώπων οι οποίες κινδύνεψαν και κινδυνεύουν», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Αναλυτικότερα ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών υπογράμμισε πως «το θέμα είναι να καταφέρουμε να σώσουμε τις καταθέσεις των ανθρώπων οι οποίες κινδύνεψαν και κινδυνεύουν. Ο νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση ήρθε με καθυστέρηση και με πολλά κενά. Ελπίζω πάντως ότι έστω κι έτσι, παρά τις κινήσεις της κυβέρνησης, το αποτέλεσμα δεν θα είναι να κουρευτούν οι καταθέσεις του κόσμου».
Τον επικεφαλής του Ποταμιού συνόδευσαν ο βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης.

Εξερχόμενος από την τελετή των εγκαινίων του Μουσείου "Οικία Ελευθερίου Βενιζέλου" στη Χαλέπα Χανίων, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε «ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν ένας άνθρωπος που έλεγε αλήθειες, ακόμα και σκληρές, αλλά ήταν κυρίως άνθρωπος της πράξης. Όταν οι άλλοι αναλώνονταν σε διάφορες θεωρίες αυτός μεγάλωνε την Ελλάδα. Σκέφτομαι μήπως πάρω μία σύντομη βιογραφία του Ελευθέριου Βενιζέλου και τη χαρίσω στους σημερινούς κυβερνώντες ώστε να καταλάβουν ότι το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται στη δράση, στην προοδευτικότητα και την νεωτερικότητα και όχι στην επιστροφή στο παρελθόν».