Στο πλευρό των πολύτεκνων ο Ν. Νικολόπουλος: Συνεχίζουμε τον αγώνα

Στο πλευρό των πολύτεκνων ο Ν. Νικολόπουλος:  Συνεχίζουμε τον αγώνα

«Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε ανάγκη», σχολίασε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, εξ αφορμής της γιορτής των πολυτέκνων. 

«Σήμερα γιορτάζουν οι πολύτεκνοι. Γιορτάζουν για τα παιδιά τους, που αποτελούν τον ανεκτίμητο πλούτο τους σε μία Ελλάδα όπου τα πάντα φθηναίνουν, φτωχαίνουν και εκφυλίζονται. Σήμερα γιορτάζουν και όλοι οι Έλληνες όμως. Γιατί οι πολύτεκνες οικογένειες αποτελούν απλά και μόνο την εμπροσθοφυλακή και την προμετωπίδα της αξίας και της ιερότητας που έχει ακόμα για τον Έλληνα η οικογένεια», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

Ακολούθως, επέρριψε ευθύνες στις μνημονιακές πολιτικές λέγοντας ότι «σε μία χώρα όπου τα σαρωτικά κύματα των μνημονίων ισοπεδώνουν τα πάντα, καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν προστάτεψε την οικογένεια. Δεν προστάτεψε τα παιδιά, δηλαδή το μοναδικό μέλλον και τη μοναδική ελπίδα του τόπου. Και αυτό δεν αποτελεί μόνο μία μαύρη κηλίδα του πολιτικού συστήματος και μία τεράστια ντροπή. Αποτελεί μία εγκληματική πολιτική κατά της χώρας, η οποία συρρικνώνεται και σε μερικά χρόνια δεν θα μπορεί να έχει κανένα εθνικό ανάστημα και να αντέξει οποιοδήποτε ασφαλιστικό σύστημα, λόγω της μεγάλης γήρανσης του πληθυσμού».

Τασσόμενος στο πλευρό των πολυτέκνων διαμήνυσε, τέλος, ότι «σε αυτό τον τόπο όμως, παρά τα τεράστια και εγκληματικά λάθη των κυβερνήσεων, υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν στην οικογένεια, πιστεύουν στην Ελλάδα και συνεχίζουν να παλεύουν. Στο πλευρό αυτών των ανθρώπων, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε ανάγκη. Τις αλλαγές που μπορούμε. Τις αλλαγές που θα δίνουν σε εμάς και τα παιδιά μας, τα παιδιά όλου του κόσμου, το δικαίωμα να χαμογελάνε...», κατέληξε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.