ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται τα «μαχαιρώματα» στη ΝΔ: Καταγγελίες Μητσοτάκη και Γεωργιάδη κατά Μεϊμαράκη

Συνεχίζονται τα «μαχαιρώματα» στη ΝΔ: Καταγγελίες Μητσοτάκη και Γεωργιάδη κατά Μεϊμαράκη

Συνέχεια στα «μαχαιρώματα», για την κούρσα εκλογής νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, δίνουν με καταγγελία τους κατά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, οι αντίπαλοι του, Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων προέδρων Κυριάκου Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη έθεσαν εκ νέου ζήτημα χρησιμοποίησης, από το περιβάλλον του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, των υποδομών του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού, καταγγέλλοντας τηλεφώνημα που έγινε από τα κεντρικά γραφεία στον πρώην βουλευτή Αχαΐας Μπεκίρη, προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης πάντως κάνει λόγο για μεμονωμένο περιστατικό το οποίο και καταδικάζει.

Ταυτόχρονα, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, κατά την οποία αποφασίστηκε, ότι οι εκλογές στις 22 Νοεμβρίου για την ηγεσία του κόμματος, θα πραγματοποιηθούν σε 885 εκλογικά κέντρα με 1.284 κάλπες στο εσωτερικό και 44 στο εξωτερικό.

Με επιστολή του ο Άδωνις Γεωργιάδης προς τους άλλους τρεις υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. ζήτησε σε πιο σκληρό ύφος τη διεξαγωγή debate ή εθνικών συνδιασκέψεων, αφήνοντας αιχμές και για την παραμονή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη θέση του προέδρου του κόμματος παρότι είναι υποψήφιος.\

Συνεργάτες του Μεϊμαράκη, απαντώντας στην επιστολή Γεωργιάδη, αναφέρουν ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν το καταστατικό.

Σχετικές ειδήσεις