ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει κανένας φόβος για την συνοχή της ΝΔ

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει κανένας φόβος για την συνοχή της ΝΔ

Σε συγκέντρωση στην Πάτρα μίλησε την Κυριακή (8/11) ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως η ΝΔ κουβαλάει μια φοβία για την Αριστερά.

«Στο παρελθόν η ΝΔ κέρδισε την εξουσία χωρίς να λέει ευθέως τι θέλει να κάνει, αλλά στρογγυλεύοντας τα πράγματα και κουβαλώντας μια φοβία για την αριστερά», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την ομιλία του.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «το να πάρουμε την εξουσία είναι γλυκό, αλλά αν την πάρουμε χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει τι θα την κάνουμε, είναι μια τρύπα στο νερό», και συνέχισε: «Πρέπει να την πάρουμε επειδή την αξίζουμε, επειδή έχουμε επιβάλει τις ιδέες μας στην κοινωνία και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Αυτό είναι το μόνο μέλλον που έχει και η ΝΔ και ο τόπος. Οτιδήποτε άλλο θα είναι συμβιβασμός».

Επίσης, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε για σκληρή ιδεολογική σύγκρουση με την Αριστερά και πολιτική σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ.

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία ο 'Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η ΝΔ δεν έχει να χάσει τίποτα από μια τηλεμαχία» και σημείωσε ότι «είναι προσβλητικό να υπάρχει φόβος γι' αυτή». Ακόμη είπε ότι δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση και προβολή των θέσεων κάθε υποψηφίου, ώστε να τις γνωρίζουν τα μέλη του κόμματος που θα ψηφίσουν για νέο αρχηγό στις 22 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένας φόβος για τη συνοχή του κόμματος».

Όσον αφορά στις σημερινές δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, είπε ότι σε οποιαδήποτε χώρα είχε συμβεί κάτι ανάλογο θα είχε γίνει πολιτικός σεισμός και προσέθεσε: «Απορώ πώς στεκόμαστε ακόμα χωρίς να συμβαίνει τίποτα».

Σχετικές ειδήσεις