ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Με τα κόκκινα δάνεια αποδείχτηκε ότι Τσίπρας- Καμμένος εξαπάτησαν τον Έλληνα

Μεϊμαράκης: Με τα κόκκινα δάνεια αποδείχτηκε ότι Τσίπρας- Καμμένος εξαπάτησαν τον Έλληνα

Eπίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγόρησε πως εξαπάτησε τον ελληνικό λαό προεκλογικά, εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή για τα κόκκινα δάνεια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του επισημαίνει το γεγονός ότι η κυβέρνηση , κατέθεσε το Νομοσχέδιο με την προβληματική διαδικασία του κατεπείγοντος, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, αφού, όπως τονίζει, συμφώνησε και στη μετάφραση του με τους δανειστές.
«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση ολόκληρη, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του. Γιατί δυστυχώς, από σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό» τονίζει ο κ. Μεϊμαράκης, επισημαίνοντας πως με νομοσχέδιο επιβάλλονται, με έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας. Μάλιστα όπως τονίζει, «για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του.» Ο πρόεδρος της ΝΔ καταλήγει στη δήλωσή το κάνοντας λόγο για αριστερή ανακολουθία, ανευθυνότητα και αναλγησία.

Σχετικές ειδήσεις