ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Γιατί σιωπά ο Μεϊμαράκης; – Να παραιτηθεί ο Παπαμιμίκος

Γεωργιάδης: Γιατί σιωπά ο Μεϊμαράκης; – Να παραιτηθεί ο Παπαμιμίκος

Αιχμές κατά του υπηρεσιακού προέδρου της ΝΔ και του γραμματέα του κόμματος αφήνει ο Άδωνις Γεωργιάδης καταλογίζοντάς τους σοβαρές ευθύνες για το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega ζήτησε την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου και τόνισε ότι ο Ευ.Μεϊμαράκης δεν μπορεί πλέον να σιωπά. «Είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας και πρέπει επιτέλους να αναλάβει πρωτοβουλίες και να συγκαλέσει άμεσα το κοινοβουλευτικό όργανο. Δεν μπορεί ο κ. Παπαμιμίκος να στηρίζει έναν υποψήφιο τον κ.Τζιτζικώστα ούτε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της ΚΕΦΕ Σάκης Ιωαννίδης να είναι σε όλες τις εκδηλώσεις Μεϊμαράκη. Ζητάω σύγκληση ΚΟ, το έχουν προτείνει και αρκετοί βουλευτές».

Ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα στο σύστημα και είχε ζητήσει αναβολή της εκλογικής διαδικασίας, ωστόσο είχε λάβει τη διαβεβαίωση από τον κ. Παπαμιμίκο ότι όλα θα πάνε καλά και να μην ανησυχεί. «Ο κ.Παπαμιμίκος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να μην ανησυχώ και μου εγγυάται προσωπικά ότι θα γίνει η διαδικασία. Δεν πιστεύω σε δόλο. Αλίμονο αν μπούμε σε θεωρίες συνωμοσίας», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικές ειδήσεις