ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: Ήξερα από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα πως δε θα γίνουν εκλογές

Κακλαμάνης: Ήξερα από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα πως δε θα γίνουν εκλογές

Καρφιά στον πρόεδρο της ΚΕΦΕ, Α. Παπαμιμίκο έριξε ο Ν. Κακλαμάνης τονίζοντας πως «είχε εξαφανιστεί από χθες και δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις» ενώ επισήμανε την αναγκαιότητα να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό «και εντός δεκαπενθήμερου εάν είναι δυνατόν, με ψυχραιμία και διαφάνεια».

Ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος αποκάλυψε πως ήξερε «από την Παρασκευή τα μεσάνυχτα πως δε θα γίνουν εκλογές». Την ίδια αποκάλυψη είχε κάνει και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ταυτόχρονα, ο Νικήτας Κακλαμάνης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αναβολή λέγοντας πως «αυτό που ένιωσα χθες δε το ένιωσα ούτε στις μεγάλες ήττες του κόμματος». Μάλιστα δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαιώνοντας τους πως η παράταξη θα προστατευθεί.

Όσον αναφορά στον Β. Μεϊμαράκη, ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά πως «ήταν ο μοναδικός που δεν είχε λόγο να ματαιωθούν οι εκλογές» ενώ επισήμανε πως «είναι αστείο να φύγει ο Β. Μεϊμαράκης».

Εκανε λόγο για τις σχέσεις που έχει η εταιρία που είχε αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών με τον Α. Σαμαρά, και εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία του κόμματος λέγοντας πως εύχομαι και ελπίζω να μη χρειαστεί η παρέμβαση του Κ. Καραμανλή.

Σχετικές ειδήσεις