ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις κατά Τσίπρα: Έχει κρύο αίμα στο ψέμα – Είναι ανερυθρίαστος

Άδωνις κατά Τσίπρα: Έχει κρύο αίμα στο ψέμα – Είναι ανερυθρίαστος

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα, Τρίτη (08/12/2015) ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί στο Mega κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «έχει κρύο αίμα στο ψέμα» , ενώ συνέχισε λέγοντας πως «όχι μόνο δεν έκανε αυτά που υποσχέθηκε αναφορικά με τη 13η σύνταξη, αλλά επιχειρεί να περικόψει και την 12η».

Σε ό,τι αφορά τα περί κουλτούρας συναίνεσης, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι την ζητάει κάποιος που όταν ήταν στην αντιπολίτευση μιλούσε για «γερμανοτσολιάδες». «Ο άνθρωπος είναι ανερυθρίαστος» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά μάλιστα με το νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή, σημείωσε ότι θα διπλασιάζει τη φορολογία στους αγρότες, κάτι που -όπως υποστήριξε- εάν συμβεί θα βάλει τέλος στην παραγωγή τους.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας ότι εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός θα συλλαμβάνονται όσοι τα προκαλούν, ενώ θα πληρώνουν αποζημιώσεις είτε οι ίδιοι, είτε οι γονείς τους εάν είναι ανήλικοι.

Σχετικές ειδήσεις