ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Αποφασισμένος και αισιόδοξος ο Άδωνις

Εκλογές ΝΔ: Αποφασισμένος και αισιόδοξος ο Άδωνις

Ανεβαίνει συνεχώς ο Άδωνις Γεωργιάδης στην τελική ευθεία για τις κάλπες

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ – ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΠΟΚΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Αποφασισμένος και αισιόδοξος για την εκλογική μάχη στη Νέα Δημοκρατία δηλώνει ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, αν και «όργωσε» την Ελλάδα κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, έχει ήδη προγραμματίσει να ταξιδέψει από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη στο χρόνο που απομένει μέχρι να στηθούν οι κάλπες, ώστε να παρουσιάσει το σχέδιό του για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία.

Ο ίδιος στις ομιλίες του μιλά πάντα για νέα σελίδα στο κόμμα και με τον ενθουσιασμό του και τη θέλησή του για δουλειά έχει καταφέρει να προσελκύσει χιλιάδες ψηφοφόρους της «γαλάζιας» παράταξης.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το γεγονός πως υπέρ της υποψηφιότητας Γεωργιάδη δεν τάσσονται μόνο όσοι ανήκουν στην λεγόμενη «δεξιά» πτέρυγα της ΝΔ, αλλά και κεντροδεξιοί που έχουν πειστεί για τη μαχητικότητά του και την πίστη του να αλλάξει ριζικά την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην κούρσα της διαδοχής απέφυγε τις προσωπικές συγκρούσεις με τους υπόλοιπους υποψηφίους προτάσσοντας πάνω απ’ όλα την ενότητα του κόμματος.

Σημαντική και εξαιρετικά θετική ήταν και η κίνηση να αποφύγει να ταυτιστεί με τη «βαρονία» της Νέας Δημοκρατίας, έμεινε μακριά από κλίκες και υπόγειες διαβουλεύσεις και προέταξε ως μοναδικό του όπλο το όραμα του για μια νέα, μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να στραφεί η συζήτηση στη ΝΔ στο πολιτικό σκηνικό και στις θέσεις των υποψηφίων, ενώ δεν φοβήθηκε ποτέ να θέσει τις θέσεις του απέναντι σε αυτές των συνυποψηφίων του.

Ο κ. Γεωργιάδης αν και επιμένει να μην κοιτά τις δημοσκοπήσεις, η αλήθεια είναι ότι έχει καταφέρει να ανέβει στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ, τα ποσοστά του και η δημοτικότητά του να ανεβαίνει συνεχώς και να πετά από πάνω του τον τίτλο του αουτσάιντερ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει αισιόδοξος για το αποτέλεσμα που θα βγάλει η κάλπη της 20ης Δεκέμβρη, επισημαίνει ωστόσο πως το σημαντικότερο είναι να βγει η παράταξη ενωμένη και δυνατή από την εκλογική διαδικασία.

Σχετικές ειδήσεις