ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασ. Λεβέντης: Ο Γερμανός πρέσβης μου ζήτησε να ψηφίσω το πρόγραμμα

Βασ. Λεβέντης: Ο Γερμανός πρέσβης μου ζήτησε να ψηφίσω το πρόγραμμα

Να στηρίξει με την ψήφο του την κυβέρνηση εάν χρειαστεί, είπε ότι του ζήτησε ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασ. Λεβέντης.

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι του απάντησε πως επί της ουσίας του ζητάει να πάει "στον τάφο μαζί με τον Τσίπρα".

Υποστήριξε ότι ο Γερμανός πρέσβης είναι ανήσυχος ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, ότι δεν θα υλοποιηθούν οι νόμοι που ψηφίζονται αλλά και ότι ένα 30% των πολιτών δεν πληρώνει φόρους γεγονός που καθιστά χαμένους όλους όσους πληρώνουν οι υπόλοιποι.

Σημείωσε ότι από τον Ιανουάριο τα πράγματα θα είναι δύσκολα καθώς "το 1 δισ. ευρώ θα φύγει σαν αστραπή" εκτιμώντας ότι δεν θα φθάνει "ούτε για τις γάζες των νοσοκομείων" και ο πρωθυπουργός θα μείνει "μόνος και έρημος" να αντιμετωπίσει "αυτό το χάος".

Σχετικά με τους πρόσφυγες κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ονομάζει hotspot "όποιο παλιό γήπεδο υπάρχει ή όποιο στρατόπεδο" για να διαπιστώσει κατόπιν τις ατέλειες στις υποδομές. "Πρέπει να έχει στοιχειώδεις υποδομές γιατί ανθρώπους θα βάλεις μέσα όχι γουρούνια", τόνισε.

Σχετικές ειδήσεις