ΚΟΜΜΑΤΑ

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Πώς ψηφίζει η Κρήτη

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Πώς ψηφίζει η Κρήτη

«Η Νέα Δημοκρατία είναι σε φάση ανασυγκρότησης, ο κόσμος δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να τη στηρίξει, το επόμενο διάστημα θα έχουμε πολύ δύσκολο κοινοβουλευτικό έργο μπροστά μας... Αυτή η κατάσταση μας γεμίζει αισιοδοξία, μας δίνει δύναμη για να μπορέσουμε και στη συνέχεια να ανταπεξέλθουμε στο ρόλο της υπεύθυνης αντιπολίτευσης και μίας εν δυνάμει κυβέρνησης». Αυτό δήλωσε σήμερα, Κυριακή (20/12/2015) από το Ρέθυμνο, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Από πλευράς της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στο νομό Ρεθύμνου, μέχρι αυτή την ώρα, κανένα πρόβλημα δεν έχει παρουσιασθεί, ενώ το κλίμα είναι ενωτικό αν και αρκετοί που ψήφισαν όπως δήλωσαν πως είναι προβληματισμένοι από την οικονομική δυσπραγία που επικρατεί στην αγορά και στα νοικοκυριά.

Και στο Ρέθυμνο οι κάλπες κλείνουν στις 20:00 σύμφωνα με την οδηγία από πλευράς του κόμματος, ενώ εκ νέου κάλεσμα απεύθυνε η νομαρχιακή σε όλους όσους δεν έχουν προσέλθει να ψηφίσουν ακόμη, ώστε να εκμεταλλευτούν την παράταση και να επιλέξουν ανεξάρτητα στο δήμο που ανήκουν σε ποιο εκλογικό τμήμα του νομού επιθυμούν να ψηφίσουν.

Στελέχη του κόμματος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη μαζικότητα στη συμμετοχή ενώ αρκετοί εξέφρασαν την επιθυμία του κόσμου να είναι το κόμμα ενωμένο και από αύριο, που ξημερώνει μία νέα εποχή για η Νέα Δημοκρατία με νέο πρόεδρο εκλεγμένο από τη βάση.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα ορεινά Ανώγεια, όπου η ψηφοφορία εξελίσσεται χωρίς κανένα πρόβλημα ή ελλείψεις. Μάλιστα ο βουλευτής του νομού το απόγευμα, επισκέφθηκε το χωριό και σε επικοινωνία του με τους κατοίκους δήλωσε: «Oι εξελίξεις στο πολιτικό επίπεδο θα είναι ραγδαίες το προσεχές διάστημα με δύσκολα Νομοσχέδια όπως στο Ασφαλιστικό και τα Αγροτικά και για το λόγο αυτό, το έργο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι δύσκολο αλλά θα κινηθούμε υπεύθυνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων