ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές στη ΝΔ 2ος γύρος - Μητσοτάκης: Τώρα θυμήθηκε ο Μεϊμαράκης τις καθαρίστριες;

Εκλογές στη ΝΔ 2ος γύρος - Μητσοτάκης: Τώρα θυμήθηκε ο Μεϊμαράκης τις καθαρίστριες;

Στην τελική ευθεία για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ ο εκ των μονομάχων για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης αναρωτιέται γιατί ο Β. Μεϊμαράκης θυμήθηκε τώρα τις καθαρίστριες, υπεραμυνόμενος ωστόσο της ενότητας στο κόμμα.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24» επαναλαμβάνει τα σχέδια του για την ανανέωση του κόμματος λέγοντας πως οι βουλευτές θα κρίνονται και «θα αξιολογούνται από τη συμμετοχή τους και την ποιότητα των παρεμβάσεών τους» Ακολούθως επανέλαβε ότι θα προβεί σε αλλαγές στον οργανωτικό βραχίωνα ενώ αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είπε «μου κάνει εντύπωση που ο κ. Μεϊμαράκης θυμήθηκε να ασκήσει κριτική για τις απολύσεις των καθαριστριών τώρα. Θα περίμενα να θυμηθεί και το υπόλοιπο έργο στο ΥΔΜΗΔ. Δεν πρέπει να υιοθετούμε στη Νέα Δημοκρατία τον πολιτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι λιγότερο κοινωνικά ευαίσθητος. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες».

«Δεν θα παίξουμε στη Νέα Δημοκρατία το παιχνίδι του ταξικού διαχωρισμού διότι κάνει κακό στην παράταξη», καέληξε μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις