ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ - Μητσοτάκης: Διορίστηκε πάλι σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ... αυτό γίνεται συνέχεια

Εκλογές ΝΔ - Μητσοτάκης: Διορίστηκε πάλι σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ... αυτό γίνεται συνέχεια

Έντονη ήταν η αντίδραση του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον διορισμό του συζύγου της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, σε θέση διευθύνοντος συμβούλου, σε δημόσια επιχείρηση χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες.

«Διορίστηκε πάλι σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ... Αυτό γίνεται συνέχεια, πρόκειται για προσπάθεια άλωσης του κράτους από κολλητούς και φίλους εγώ δεν πρόκειται να συναινέσω σε αυτά», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ συμπλήρωσε:

«Έχουμε και εμείς τις αμαρτίες μας, αλλά τις αναγνωρίζουμε, και θα κάνουμε νέα αυτοκριτική, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ επαγγέλλεται δήθεν το νέο, και αναπαράγει όλες τις παθογένειες της αντιπο μόνο τα κακά κρατάει».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μίλησε στον Alpha και αναφέρθηκε στα επόμενα βήματά του στην αξιωματική αντιπολίτευση σε περίπτωση που θα είναι αυτός ο νικητής της αναμέτρησης της Κυριακής λέγοντας πως, «εάν κερδίσω ο κόσμος θα δει πολύ σύντομα αλλαγές στην ηγετική ομάδα και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Θα δει οργανωτικές αλλαγές, θα κινήσω διαδικασίες για Συνέδριο, και θα βάλω τάξη στα οικονομικά του κόμματος».

«Η Ελλάδα έχει τεράστιο ανεκμετάλλευτο πλούτο και πολίτες που θέλουν να ακούσουν την αλήθεια έστω και αν είναι σκληρή... Δεν μπήκα στην πολιτική να είμαι ευχάριστος, κι αυτή είναι η παρακαταθήκη και του Κωνσταντίου Καραμανλή» πρόσθεσε και κατέληξε αναφερόμενος στο ασφαλιστικό λέγοντας, «Η σύνταξη των 700 ευρώ καλύπτει συνήθως τις ανάγκες μιας ολόκληρης οικογένειας. Αυτό δεν καταλαβαίνει η τρόικα».

Σχετικές ειδήσεις