ΚΟΜΜΑΤΑ

Εκλογές ΝΔ: Όλοι οι άνθρωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκλογές ΝΔ: Όλοι οι άνθρωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Επαφές με στενούς του συνεργάτες και στελέχη που θα τον πλαισιώσουν άμεσα και θα αποτελέσουν το στενό του πυρήνα θα έχει τις επόμενες μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εκτός λοιπόν του στενού του συνεργάτη Μακάριου Λαζαρίδη που θα αναλάβει το γραφείο τύπου του Προέδρου της ΝΔ, ουσιαστικό ρόλο θα αναλάβουν οι κύριοι: Αυγενάκης, Βαρβιτσιώτης αλλά και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Κέρκυρα Νίκος Γεωργιάδης.

Σήμερα το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί διαδοχικά με τους κκ. Καραμανλή και Σαμαρά στη Βουλή ενώ χθες συναντήθηκε και με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο ο οποίος φαίνεται είναι επτάψυχος και θα παραμείνει στη θέση του τουλάχιστον μέχρι το συνέδριο το οποίο ο κ. Μητσοτάκης θέλει να πραγματοποιηθεί σύντομα, μέσα στην άνοιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Ο κ. Μητσοτάκης έχει βάλει μπροστά το πρόγραμμα των 111 ημερών που είχε προαναγγείλει προεκλογικά έχοντας θέσει δύο βασικούς στόχους. Την άμεση αναδιοργάνωση της ΝΔ με νέο οργανόγραμμα και πολλά νέα στελέχη και την άσκηση σκληρής κριτικής στην κυβέρνηση. Οσον αφορά τα εσωκομματικά ο κ. Μητσοτάκης ήδη έχει κάνει λόγο για ανανέωση με σεβασμό στην ιστορία της παράταξης και με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες ενώ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να αποκλείσει κανέναν καθώς θα επιμείνει στην ανάγκη ενότητας της παράταξης.

Τι θα κάνει με την εσωκομματική αντιπολίτευση και τον ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr