ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαϊκή Ενότητα: Πολιτικά συνένοχα «συνεταιράκια» Τσίπρας και Στουρνάρας

Λαϊκή Ενότητα: Πολιτικά συνένοχα «συνεταιράκια» Τσίπρας και Στουρνάρας

Απάντηση στις κυβερνητικές πηγές, οι οποίες αναφερόμενες στις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα, επιβεβαίωναν ότι «κάποιοι ονειρεύτηκαν την εισβολή στο Νομισματοκοπείο, αυτοί δεν είναι σήμερα εδώ» δίνει η Λαϊκή Ενότητα.

Ο κ. Στουρνάρας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, δήλωσε πως υπήρχαν πράγματι πληροφορίες περί σχεδίου εισβολής στο Νομισματοκοπείο. Κατά τη διάρκεια του σημερινού (13/01/2016) Υπουργικού Συμβουλίου, κυβερνητική πηγή φέρεται να επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του κ. Στουρνάρα, με τον παραπάνω τρόπο, «δείχνοντας» επί της ουσίας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Το κυβερνητικό επιτελείο και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασαν να εξαπατήσουν πολιτικά έναν ολόκληρο λαό και να μετατρέψουν το “ΟΧΙ”, που στεντόρεια είπε στο δημοψήφισμα, σε ένα ταπεινωτικό “ΝΑΙ”, συνθηκολογώντας και υπογράφοντας νέο καταστροφικό μνημόνιο» αναφέρει το σχόλιο του κόμματος.

«Οι ίδιοι αυτοί κύκλοι που εξαπάτησαν έναν ολόκληρο λαό, δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να διστάσουν να επαναλάβουν, ανωνύμως βέβαια, χονδροειδή ψέματα και συκοφαντίες για κατάληψη του Νομισματοκοπείου, φωτογραφίζοντας τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Αυτές οι συκοφαντίες, όμως, δεν μπορούν να διασώσουν μια κυβέρνηση καταστροφής της χώρας. Το μόνο που δείχνουν σε όλον τον κόσμο είναι ότι Τσίπρας και Στουρνάρας έχουν εξελιχθεί σε πολιτικά συνένοχα “συνεταιράκια”» καταλήγει η Λαϊκή Ενότητα.

Σχετικές ειδήσεις