ΚΟΜΜΑΤΑ

Πήρε το βάπτισμα του πυρός ο Μητσοτάκης από την Κ.Ο.

Πήρε το βάπτισμα του πυρός ο Μητσοτάκης από την Κ.Ο.

Ικανοποίηση προκάλεσε στους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ η πρώτη, ουσιαστικά, παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ «ΚΛΕΙΔΙΑ»

Στα πηγαδάκια που στήθηκαν αμέσως μετά υπήρξαν θετικές αναφορές και για τα πρόσωπα τα οποία έχουν ήδη επιλεγεί σε αυτή τη φάση και κυρίως για το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλησε με τις επιλογές του να «βάλει» στο παιχνίδι στελέχη από όλες τις «τάσεις» συνδυάζοντας το «νέο» με την «εμπειρία».

Διάχυτη ήταν και η ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης εμμένει στην ανάγκη αξιοκρατίας μέσα στο κόμμα αλλά και στην ενότητα της παράταξης. Θετική φαίνεται πως είναι και η αποτίμηση της συνάντησης του Προέδρου με τον Βαγγέλη Μειμαράκη.

Πληροφορίες θέλουν τον πρώην Πρόεδρο να τόνισε στον κ. Μητσοτάκη πως θα έχει τη στήριξή του, ήταν σαφές όμως και κατά τη διάρκεια της συνάντησης πως δεν υπήρξε πρόταση για τον πρώην Πρόεδρο να αναλάβει κάποιο συγκεκριμένο ρόλο, ρόλο που έτσι και αλλιώς δύσκολα θα αποδεχόταν.

Ποιες είναι οι επόμενες αλλαγές που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης;

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr