ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει «δέσει» πολλαπλώς τους «153»

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας έχει «δέσει» πολλαπλώς τους «153»

«Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου έχουν κατορθώσει να δέσουν με πολλαπλούς τρόπους τους 153 βουλευτές τους. Οι περισσότεροι εξαρτώνται και από τις επιλογές που έχει κάνει το νέο αυτό καθεστώς στο δημόσιο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν προστεθεί στο δημόσιο ως μετακλητοί υπάλληλοί, ως στελέχη στα υπουργεία» επεσήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Πάτρα, λίγο πριν από την έναρξη της συνάντησής του με εθελοντές και φίλους του Κινήματος.

Ερωτώμενος για τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών ενόψει του ασφαλιστικού ο Επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την εκτίμησή του ότι δεν θα πάμε σε εκλογές μέσα στο 2016 καθώς θα ήταν καταστροφικό τόσο για την οικονομία όσο και για την υπόληψη της χώρας ενώ υπογράμμισε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δε τολμά να κάνει μια στροφή στο ασφαλιστικό όπως χρειάζεται καθώς «θέλουν να υπηρετούν τους πελάτες τους».

Εκτίμησε πάντως ότι παρά το γεγονός ότι «είναι μια προβληματική κυβέρνηση και φοβάμαι ότι θα έχουμε πολλές αναταράξεις. Νομίζω όμως ότι αυτή η Βουλή έχει τη δυνατότητα να δώσει άλλες κυβερνήσεις».Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι:«Δεν είμαστε ένα κίνημα που κλείνει τα μάτια στην πραγματικότητα. Πιστεύουμε όμως ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας και ότι θα πείσουμε τους Έλληνες ότι το Ποτάμι παραμένει η προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη. Έχουμε λύσεις, έχουμε προτάσεις. Θα τις πούμε, θα τολμήσουμε, θα ταράξουμε τα νερά, θα ταράξουμε τους βολεμένους».

Σχετικές ειδήσεις