ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση στήριξης στον Γιάννη Μουζάλα από την ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση στήριξης στον Γιάννη Μουζάλα από την ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ

Υπέρ της παραμονής του Γιάννη Μουζάλα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, τάσσεται κατηγορηματικά η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη του στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα» τονίζει η Πολιτικής Γραμματεία του κόμματος στη σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Με το έργο του στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, και μάλιστα μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της ροής προσφύγων και μεταναστών, αλλά και της απαράδεκτης στάσης των χωρών του Βίσεγκραντ που επέλεξαν την πολιτική των κλειστών συνόρων, ο Γ. Μουζάλας αποδεικνύει πως ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις, υπάρχουν περιθώρια άσκησης πολιτικής με γνώμονα τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης».

Έτσι, το κόμμα παίρνει επισήμως θέση στη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, Πάνου Καμμένου και Αλέξη Τσίπρα, με τον πρώτο να ζητά την αποπομπή του κ. Μουζάλα από την κυβέρνηση εξαιτίας του γλωσσικού ατοπήματος με την ονομασία των Σκοπίων.

Σχετικές ειδήσεις