ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπόλαρης - Ημερίδα ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα θα παλεύει πάντοτε με ποιότητα και ακριβές τιμές

Μπόλαρης - Ημερίδα ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα θα παλεύει πάντοτε με ποιότητα και ακριβές τιμές

Την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας, προκειμένου ο πρωτογενής τομέας παραγωγής να περάσει στη βιώσιμη ανάπτυξη ανέδειξε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκος Μπόλαρης στο Παλαί ντε Σπορ, κατά την ημερίδα με θέμα "Στρατηγικό Σχέδιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Β' Θεσσαλονίκης".

"Χρειαζόμαστε να ξαναδούμε τα πράγματα με άλλο μάτι, γιατί βιώνουμε σαν χώρα την κατάρρευση ενός παραγωγικού προτύπου. Να εστιάσουμε στην ποιότητα των προϊόντων, όχι στην ποσότητα, χρειάζεται να ενσωματώσουμε καινοτομίες στο προϊόν και χρειάζεται αυτό το ποιοτικό προϊόν, που ενσωματώνει τις καινοτομίες να το πιστοποιήσουμε", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αν. υπουργός, προσθέτοντας ότι "τα προϊόντα μας επειδή είναι ποιοτικά είναι και ανταγωνιστικά και γι' αυτό δε μπορεί η Ελλάδα ποτέ να παλέψει με ποσότητα και χαμηλές τιμές, αλλά θα παλεύει πάντοτε με ποιότητα και ακριβές τιμές".

"Υπάρχουν άνθρωποι στον πρωτογενή τομέα-- και στο χωράφι και στον αμπελώνα και στον ελαιώνα και στη αγροδιατροφική μονάδα που είναι μπροστά 20 χρόνια μπροστά από την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα, άνθρωποι οι οποίοι διαπρέπουν και διεκδικούν θέση για τα προϊόντα τους στις καλύτερες και ακριβότερες αγορές, είναι λίγοι, είναι όμως αυτοί που πρέπει να τους μιμηθούν οι πολλοί, καθώς έμειναν πολλοί στις λογικές του όλα τα κιλά όλα τα λεφτά οι οποίες κατέστρεψαν τον παραγωγικό μας τομέα", σημείωσε ο κ.Μπόλαρης.

Σχετικές ειδήσεις