Δυσαρέσκεια Καραμανλή - Μεϊμαράκη για τις δηλώσεις Κυριάκου

Newsroom Newsroom

Δυσαρέσκεια Καραμανλή - Μεϊμαράκη για τις δηλώσεις Κυριάκου

Έντονη δυσφορία στους κόλπους της ΝΔ έχει προκαλέσει η επικριτική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα και τον άνθρωπο.

Μεταξύ των βουλευτών και των στελεχών του κόμματος που φέρονται ενοχλημένοι είναι κι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος, συνομιλώντας με βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλεγε ότι «ο κοινωνικός φιλελευθερισμός έχει στο επίκεντρο της πολιτικής του τον άνθρωπο και τον υπηρετεί, σε αντίθεση με τον νεοφιλελευθερισμό ο οποίος στηρίζεται μόνο στην οικονομία και στα συναφή με αυτήν, όπως το νόμισμα και η ανάπτυξη».

Μάλιστα, υπενθύμιζε ότι σε όλα τα κείμενα που υπάρχουν στα κατά καιρούς συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας εκφράζονται ακριβώς οι θέσεις τις οποίες ανέπτυξε ο Προκόπης Παυλόπουλος, ότι δηλαδή η Ευρώπη πρέπει να μεριμνά για τον άνθρωπο πρωτίστως, και όχι για το νόμισμα και την οικονομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκφράσει στο περιβάλλον του κι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved