Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ράμα: Δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου

Καλώντας τους Έλληνες του εξωτερικού να πάρουν…

Απίστευτο περιστατικό στη Μυτιλήνη: 19χρονη μετέφερε στη βαλίτσα της... 21χρονο

Στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το…

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό»

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών,…

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Απόστολος Τσιτσιπάς

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Φθιώτιδα: Τρόμος με το φάντασμα του Μπρόκεν στο Μαυρίλο - Οι εικόνες που «τρέλαναν» τους κατοίκους

Μια φιγούρα, που η θέα της καθηλώνει…

Χατζηδάκης: Η ΝΔ περνάει μήνυμα νοικοκυρέματος στα οικονομικά της

Χατζηδάκης: Η ΝΔ περνάει μήνυμα νοικοκυρέματος στα οικονομικά της

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό γίνεται μέσα από τη μετακόμιση σε φθηνότερα γραφεία», δηλώνει σήμερα, Πέμπτη (18/08/2016) στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή τη μετακόμιση της ΝΔ στα καινούργια της γραφεία, προσθέτοντας ότι με αυτό τον τρόπο «στέλνει ένα μήνυμα στους πολίτες ότι με αυτόν τρόπο θα κυβερνήσει όταν κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας».

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του αντιπροέδρου της ΝΔ έχει ως εξής:

«Είναι ένας σταθμός και ακόμη περισσότερο μια αναγκαία προσαρμογή στην οικονομική πραγματικότητα τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και της κοινωνίας.

Αυτό που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία είναι να βάλει τάξη στα οικονομικά της, να περάσει ένα μήνυμα νοικοκυρέματος και αποτελεσματικής οικονομικής διαχείρισης έτσι ώστε, εκτός των άλλων, να στείλει και ένα μήνυμα πως μ΄αυτόν τον τρόπο θα κυβερνήσει όταν κληθεί από τους Έλληνες πολίτες να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν γίνεται στους καιρούς της οικονομικής κρίσης το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να πληρώνει, για παράδειγμα, ένα τόσο ακριβό ενοίκιο σαν αυτό που πλήρωνε μέχρι τώρα ή να έχει τόσα έξοδα.

Πρέπει να αλλάξει σελίδα και αυτό γίνεται μέσα και από τη μετακόμιση σε νέα και φθηνότερα γραφεία. Βεβαίως η προσπάθειά μας δεν εξαντλείται σε αυτό.

Σας θυμίζω τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για ένα νέο και πιο δημοκρατικό καταστατικό αλλά και την προσπάθεια που κάνουμε να συντάξουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα είναι σύγχρονο, ευρωπαϊκό, ρεαλιστικό που θα απαντά με ένα πραγματιστικό τρόπο στις ανάγκες της κοινωνίας χωρίς να τάζει μαγικές συνταγές και συμβάλλοντας στην υπέρβαση της κρίσης που μας ταλανίζει εδώ και 6-7 χρόνια».