ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θολώνει τα νερά ο Βασ. Λεβέντης για το όνομα της εταιρείας δημοσκοπήσεων

Θολώνει τα νερά ο Βασ. Λεβέντης για το όνομα της εταιρείας δημοσκοπήσεων

Με υπονοούμενα, μισόλογα και περισσότερο «σκοτάδι» απαντά στις δικές του αποκαλύψεις ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σχετικά με την προσπάθεια εκπροσώπου εταιρείας να εμφανίσει το κόμμα του δημοσκοπικά ενισχυμένο αντί υψηλού αντιτίμου.

Ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στο θέμα δίνοντας επιπλέον... διευκρινήσεις τράβηξε την κουρτίνα αποκλείοντας να πέσει φως στην υπόθεση δημιουργώντας πλείστα όσα ερωτήματα για τον λόγο της καταγγελίας του.

Συγκεκριμένα στις... «διευκρινήσεις» σχετικά με τη δήλωσή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, είπε στην ΕΡΤ, πως ο εκπρόσωπος της εταιρείας που τον προσέγγισε δεν είναι μέλος του ΣΕΔΕΑ και πως δεν θα δώσει το όνομά του καθώς του εκμυστηρεύτηκε «πώς γίνεται η βρώμικη δουλειά».

Ενώ μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί είπε πως έθεσε το ζήτημα για να υπάρξει θεσμικό πλαίσιο και έλεγχος.

Να σημειωθεί ότι σχετικά ο Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς ζήτησε την άμεση αναφορά της εταιρείας δημοσκοπήσεων ή οποιουδήποτε άλλου, που ισχυρίζεται ότι τον προσέγγισε και του ζήτησε χρήματα προκειμένου να ενισχύσει τα ποσοστά του κόμματός του.

«Ζητάμε άμεσα από τον κ. Β. Λεβέντη, να αναφέρει συγκεκριμένα το όνομα της εταιρείας ή οποιουδήποτε άλλου, με στόχο ο ίδιος ο ΣΕΔΕΑ αλλά και τα αρμόδια όργανα της πολιτείας να λάβουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις