ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος: Στο ίδιο νόμισμα Τσίπρας και Βαρουφάκης

Κουμουτσάκος: Στο ίδιο νόμισμα Τσίπρας και Βαρουφάκης

Γκρίζες διαπραγματεύσεις και επικίνδυνα παιχνίδια με τη δραχμή χρεώνει στον Πρωθυπουργό η ΝΔ, με τον Γ. Κουμουτσάκο να χαρακτηρίζει, τους Τσίπρα και Βαρουφάκη ως «δυο όψεις του ίδιου... νομίσματος».

«Καθήκον μας είναι να μην επιτρέψουμε τη συγκάλυψη» δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος για τις αποκαλύψεις του Φρανσουά Ολάντ ως προς τις συζητήσεις που του μετέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Αλέξη Τσίπρα για την... εκτύπωση... δραχμών στη Ρωσία.

Με δήλωσή του στο real.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτηρίζει τους κυρίους Τσίπρα και Βαρουφάκη ως «διπλή όψη του ίδιου... νομίσματος» και επαναφέρει, με έμμεσο τρόπο, το αίτημα – δέσμευση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει όλα όσα έγιναν στην πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου μέχρι το δημοψήφισμα και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου

«Τα όσα αποκαλύπτονται από το Παρίσι είναι συνταρακτικά. Επιβεβαιώνουν ότι στο διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2015, υπήρξαν γκρίζα σχέδια και επικίνδυνα παιχνίδια με την τύχη της χώρας. Επιβεβαιώνουν, ακόμα, πως οι κύριοι Τσίπρας και Βαρουφάκης ήταν 2 όψεις του ίδιου νομίσματος που μπορεί και να μην ήταν το ευρώ. Όλα αυτά πρέπει να διερευνηθούν πλήρως. Είναι καθήκον μας να μην επιτρέψουμε τη συγκάλυψη».

Σχετικές ειδήσεις