Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Κόκκινες» γραμμές της Χριστοδουλοπούλου σε Τσίπρα για τον ανασχηματισμό

Newsroom Newsroom

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Κόκκινες» γραμμές της Χριστοδουλοπούλου σε Τσίπρα για τον ανασχηματισμό

H πρώην υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου "προειδοποίησε" τον πρωθυπουργό κατά την ομιλία της στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα μικρό απολογισμό των όσων έχουν ακουστεί μέχρι τώρα στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να κάνει η πρώην υπουργός, νυν αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι η κριτική που ακούστηκε από μεγάλη μερίδα συνέδρων εκφράζει την αγωνία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία του κόμματος. Σημασία έχει, ανέφερε η κ. Χριστοδουλοπούλου, όταν να σκοντάφτεις, να έχεις μπροστά σου ορίζοντα. Και αυτόν τον αριστερό ορίζοντα, συνέχισε, τον «ψηλαφούμε».

Υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μεταλλαχθεί, γιατί αν συνέβαινε αυτό δεν θα δεχόταν «λυσσαλέα» επίθεση. «Τους πήραμε το κράτος λάφυρο”, γι’ αυτό συνεχίζεται αυτή η επίθεση κατά της κυβέρνησης, είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου. «Καθιερώσαμε την ηγεμονική θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά, και αυτό η Αριστερά της γκρίνιας δεν το αντέχει», ανέφερε σε μία νύξη με πολλούς αποδέκτες, κατά κύριο λόγο τους αποχωρήσαντες από το κόμμα ένα περίπου χρόνο πριν.

Τέλος, η κ. Χριστοδουλοπούλου τάχθηκε υπέρ της παραμονής στην κυβέρνηση των υπουργών Φίλη, Ξανθού και Σκουρλέτη, ενόψει ανασχηματισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved