Μήνυμα Μητσοτάκη σε Ράμα: Δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου

Καλώντας τους Έλληνες του εξωτερικού να πάρουν…

Απίστευτο περιστατικό στη Μυτιλήνη: 19χρονη μετέφερε στη βαλίτσα της... 21χρονο

Στο πλοίο της γραμμής με προορισμό το…

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό»

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών,…

Θρήνος στα Καμένα Βούρλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Απόστολος Τσιτσιπάς

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεταμόρφωση.

Φθιώτιδα: Τρόμος με το φάντασμα του Μπρόκεν στο Μαυρίλο - Οι εικόνες που «τρέλαναν» τους κατοίκους

Μια φιγούρα, που η θέα της καθηλώνει…

Δέρβος: Η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει στα χέρια των πολλών

Δέρβος: Η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει στα χέρια των πολλών

Την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ευθύνη που του ανατίθεται εκφράζει σήμερα, Δευτέρα (24/10/2016), ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.

«Είναι μεγάλη η τιμή και ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη, όταν εκλέγεσαι πρόεδρος στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ. Ένα συνέδριο πολιτικό, οργανωμένο, με αξιόπιστες και διαφανείς διαδικασίες και έμφαση στην έκφραση ιδεών και την ανταλλαγή απόψεων. Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, καθώς και τους νεόυς εκπροσώπους μας στην ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας. Η εκλογή τους έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού προήλθε από μία καθαρή διαδικασία, την οποία ακολούθησε μία ανοιχτή στο κοινό καταμέτρηση, γεγονός που συνέβη πρώτη φορά στην ιστορία μας», σημειώνει ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Αποδείξαμε, από την πρώτη στιγμή, πως, η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει από τα χέρια των "λίγων", στα χέρια των "πολλών". Δείξαμε εμπράκτως πως μπορούμε να λειτουργήσουμε οργανωμένα, με διαφανείς διαδικασίες και με πρώτη προτεραιότητα την παραγωγή πολιτικής με ουσία. Η ΟΝΝΕΔ των νέων που εργάζονται, εξελίσσονται και αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο και μία Ελλάδα, αποκτά σάρκα και οστά», είπε – μεταξύ άλλων – ο κ. Δέρβος.