ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δέρβος: Η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει στα χέρια των πολλών

Δέρβος: Η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει στα χέρια των πολλών

Την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ευθύνη που του ανατίθεται εκφράζει σήμερα, Δευτέρα (24/10/2016), ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.

«Είναι μεγάλη η τιμή και ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη, όταν εκλέγεσαι πρόεδρος στο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ. Ένα συνέδριο πολιτικό, οργανωμένο, με αξιόπιστες και διαφανείς διαδικασίες και έμφαση στην έκφραση ιδεών και την ανταλλαγή απόψεων. Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, καθώς και τους νεόυς εκπροσώπους μας στην ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας. Η εκλογή τους έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, αφού προήλθε από μία καθαρή διαδικασία, την οποία ακολούθησε μία ανοιχτή στο κοινό καταμέτρηση, γεγονός που συνέβη πρώτη φορά στην ιστορία μας», σημειώνει ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Αποδείξαμε, από την πρώτη στιγμή, πως, η ΟΝΝΕΔ μπορεί και πρέπει να περάσει από τα χέρια των "λίγων", στα χέρια των "πολλών". Δείξαμε εμπράκτως πως μπορούμε να λειτουργήσουμε οργανωμένα, με διαφανείς διαδικασίες και με πρώτη προτεραιότητα την παραγωγή πολιτικής με ουσία. Η ΟΝΝΕΔ των νέων που εργάζονται, εξελίσσονται και αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο και μία Ελλάδα, αποκτά σάρκα και οστά», είπε – μεταξύ άλλων – ο κ. Δέρβος.

Σχετικές ειδήσεις