ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα στις 11:00 - Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΝΔ: Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα στις 11:00 - Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ειδήσεις |Κοινοβουλευτική Ομάδα ΝΔ: Συνεδριάζει στη Βουλή στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης (23/11/2016) υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται η εισήγηση του προέδρου του κόμματος για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την πορεία της χώρας, καθώς και η εισήγηση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Τσιάρα για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να υπογραμμίσει στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «η ουδέτερη στάση και η πολιτική των ίσων αποστάσεων συνιστούν μια περιττή πολυτέλεια», δίνοντας εκ νέου έμφαση στην πάγια θέση του κόμματος ότι «ήδη έχουν χαθεί δύο πολύτιμα χρόνια», εξαιτίας των πολιτικών που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Είναι επιβεβλημένη η εμπροσθοβαρής υλοποίηση διαρθρωτικών αλλαγών και η αλλαγή της δημοσιονομικής πολιτικής, στην κατεύθυνση σταδιακής μείωσης της φορολόγησης των πολιτών», αναμένεται να τονίσει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης θα επιμείνει στην εκπόνηση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου, με γνώμονα τη ρήξη με το παρελθόν.

Σχετικές ειδήσεις