ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Λαγκαδά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον Λαγκαδά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ειδήσεις | Κυριάκος Μητσοτάκης: Περιοδεία στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη και βουλευτές.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε πρότυπη μονάδα παραγωγής βιοαερίου από αγελαδοτρόφους στο Κολχικό, ξεναγήθηκε σε αυτή και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της.

Στη συνέχεια μετέβη στην πόλη του Λαγκαδά όπου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας, το Αστυνομικό Τμήμα και το Δημαρχείο, ενώ περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους, χαιρέτισε πολίτες και είχε και σύντομες συνομιλίες μαζί τους.

Στο δημαρχείο συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη, ο οποίος τον ενημέρωσε για ζητήματα του δήμου. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στον Λαγκαδά, γιατί, όπως είπε, τον έχει επισκεφθεί με πολλές ιδιότητες. Ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΝΔ και ως υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Μάλιστα, θεώρησε γούρικη την επίσκεψη που έκανε ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, επειδή εκλέχθηκε και παρατήρησε πως την επόμενη φορά θα επισκεφθεί τον Λαγκαδά ως πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κ. Καραγιάννης του πρόσφερε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ ήπιε καφέ στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά παρέα με τον δήμαρχο, βουλευτές και κομματικά στελέχη.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις