ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ρήγας «άδειασε» τον Σκουρλέτη: Να είμαστε φειδωλοί στο τι λέμε και τι κάνουμε

Ο Ρήγας «άδειασε» τον Σκουρλέτη: Να είμαστε φειδωλοί στο τι λέμε και τι κάνουμε

Ειδήσεις | Παναγιώτης Ρήγας: Σαφείς αιχμές κατά του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με αφορμή την τοποθέτησή του για το μέλλον της ΔΕΗ, άφησε την Τετάρτη (29/03/2017) ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

«Αυτό δεν άφορα τον Πάνο Σκουρλέτη, αλλά πρέπει να είμαστε φειδωλοί στο τι λέμε και το τι κάνουμε. Για το θέμα της ΔΕΗ θα υπάρξει λύση προς όφελος της οικονομίας», είπε ο κ. Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΣΚΑΪ 100,3».

Σημειώνεται, πως νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών προχώρησε σε στροφή 180 μοιρών ως προς το θέμα της ΔΕΗ, λέγοντας πως θα πειθαρχήσει με την κομματική γραμμή, παρά το γεγονός ότι θεωρεί ότι η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης είναι στημένη. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Κατά τα λοιπά, ο κ. Ρήγας απέρριψε το ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, λέγοντας: «Η αντιπολίτευση έχει την ευθύνη για όλα όσα ζούμε σήμερα... μιλάμε για πρόωρες εκλογές;».

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε, εξάλλου, τη ΝΔ ότι «κάνει ό,τι είναι δυνατόν να μην κλείσει η αξιολόγηση» και πρόσθεσε: «Τα μέτρα της ΝΔ δεν αντεχόντουσαν, τα πρωτογενή πλεονάσματα που είχαν συμφωνήσει ήταν 4,5%» ανέφερε το στέλεχος της ΝΔ. Το πακέτο όχι μόνο θα είναι υπερασπίσιμο, αλλά θα είναι σε θετική κατεύθυνση για να βγούμε από το αδιέξοδο, αναφέροντας ότι οι κυβερνητικές βουλευτές θα ψηφίσουν τη συμφωνία».

Παράλληλα, ο ίδιος επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, με αφορμή, τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι «Δεν δικαιούται να ομιλεί, όχι γιατί δεν έχει το δικαίωμα, αλλά για τα ζητήματα του Χρηματιστηρίου, την Ολυμπιάδα, τη μεγέθυνση του χρέους... Είναι ψεύτικα τα στοιχεία ή τα χρήματα πήγαιναν σε μίζες;».

Σχετικές ειδήσεις