Προσοχή! Πολυτεχνείο: Δείτε πότε και ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν

Κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η ΣΤΑΣΥ θα προχωρήσει σε…

Κακοκαιρία: Δείτε LIVE πού χιονίζει στην Ελλάδα

Κακοκαιρία: Συνεχίζεται και σήμερα η πρώτη επέλαση…

Τρέμουν οι Τούρκοι: Οι «Ινδιάνοι μαχητές» του αιθέρα θωρακίζουν το Αιγαίο

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 αναμένεται…

Οι θολές διαδρομές Ρέστη με υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας

Υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας κατηγορούνται ότι εξέδωσαν…

Θεσσαλονίκη - Πολυτεχνείο: Ένταση και σπρωξίματα στο ΑΠΘ (pics&vid)

Ένταση επικρατεί το πρωί του Σαββάτου στην…

Κικίλιας: Θα αναζητηθούν ευθύνες για το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Κικίλιας: Θα αναζητηθούν ευθύνες για το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Για ξεπούλημα της ΔΕΗ κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με σημερινή (31/03/2017) ανακοίνωση του εκπροσώπου της, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος προειδοποιεί ότι οι ευθύνες θα αναζητηθούν.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με τις πολιτικές της των τελευταίων δυο ετών, διέλυσε τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και την οδήγησε σε κατάρρευση προς όφελος των ανταγωνιστών της» αναφέρει ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «συμφώνησε με την τρόικα στον περιορισμό του μεριδίου της ΔΕΗ στο 50% της αγοράς, χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, δεν έκανε τίποτα για να υλοποιήσει ένα σχέδιο ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης».

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι ότι η ΔΕΗ έχασε ένα τεράστιο μέρος της αξίας της. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξεπούλημα από αυτό. Είναι υπόλογη απέναντι στους χιλιάδες εργαζομένους της επιχείρησης και στις οικογένειές τους, στους εκατοντάδες προμηθευτές, αλλά κυρίως στον ελληνικό λαό, που θα κληθεί να πληρώσει το "φέσι" της Κυβέρνησης στη ΔΕΗ, που αποτιμάται σε πολλά δις ευρώ» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες και σε επιχειρησιακό, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο. Ας μην αμφιβάλλουν οι εμπλεκόμενοι πως οι ευθύνες αυτές θα αναζητηθούν» καταλήγει η ΝΔ.