ΚΟΜΜΑΤΑ

Πανελλήνιες 2017: ΣΥΡΙΖΑ – Στόχος η ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Πανελλήνιες 2017: ΣΥΡΙΖΑ – Στόχος η ελεύθερη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Πανελλήνιες / Πανελλαδικές 2017: «Καλή δύναμη» και «καλή επιτυχία» σε όλα τα παιδιά που δίνουν τη σημαντική μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχεται το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή δύναμη και να επιτύχουν τους στόχους τους, έχοντας συνείδηση πως εκτός από αυτή τη σημαντική μάχη, θα έχουν και άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο μήνυμά του, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας - Έκθεσης, για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μια δοκιμασία με τεράστιο ψυχολογικό και δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Για αυτό το λόγο, στόχος της εκπαιδευτικής ανασυγκρότησης που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικά αναβαθμισμένο δημοκρατικό σχολείο για όλους και όλες χωρίς καμιά διάκριση. Μέσα σε αυτό προσβλέπουμε στην αναβάθμιση του μορφωτικού ρόλου του Λυκείου ώστε να αποκτήσει, όσο είναι εφικτό, την αυτοτέλειά του και το απολυτήριο να ανακτήσει το κύρος του, ώστε αυτό με τη σειρά του να οδηγήσει μελλοντικά στο στόχο της ελεύθερης πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση» καταλήγει το Τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων