ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Πάμε σε εκλογές, για να αποφασίσει ο κόσμος (vid)

Μητσοτάκης: Πάμε σε εκλογές, για να αποφασίσει ο κόσμος (vid)

Την ανάγκη για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες επανέλαβετο πρωί της Παρασκευής (09/06/2017) στη συνεδρίαση των Τομεαρχών της Νέας ΔημοκρατίαςοΚυριάκος Μητσοτάκης, με τον ίδιονα εισηγείται αλλαγές στην αντιπολιτευτική γραμμή που θα ακολουθήσει η «γαλάζια» παράταξη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστίασε στην εικόνα αδιεξόδου που οδηγεί η κυβερνητική πολιτική, αλλά και στις κρίσιμες εξελίξεις εν όψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου.

«Μόνο μία σοβαρή και αξιόπιστη κυβέρνηση μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον της χώρας και το χρέος», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση θα πάρει ό,τι της δώσουν, είναι θεατής και επαίτης σε μία διαπραγμάτευση όπου τα κριτήρια δεν αφορούν τη χώρα μας, αλλά πολιτικές συγκυρίες σε άλλες χώρες Η κυβέρνηση επιδεικνύει προκλητική αλαζονεία και κυνισμό γιατί την ενδιαφέρει μόνο η παραμονή στην εξουσία. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει την εντιμότητα να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές».

Όπως επισημαίνουν έγκυρες πηγές, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να εξετάσει κάθε πεδίο δράσεις των τομεαρχών και θα δώσει νέες οδηγίες προς όλους, ώστε να ενταθεί η αντιπολιτευτική πίεση προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στους τομεάρχες

Σχετικές ειδήσεις