ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Μενίδι ο Μητσοτάκης για τα 43α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας

Στο Μενίδι ο Μητσοτάκης για τα 43α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας

Κυριάκος Μητσοτάκης | Νέα Δημοκρατία: Τα γραφεία της τοπικής ΝΟΔΕ στο Μενίδι επισκέπτεται σήμερα, Τετάρτη (04/10/2017) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επετείου για τα 43 χρόνια από τότε που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δημοσίευε την Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος.

Σε μια κίνηση συμβολική, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να επισκεφθεί μία από τις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με κορυφαία την ανεργία και η δημόσια τάξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενώ παράλληλα θα στείλει μήνυμα «πανστρατιάς» στο εσωτερικό του κόμματος, ζητώντας από όλα τα στελέχη να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Όπως επισημαίνουν πηγές της Πειραιώς, ο κ. Μητσοτάκης έχει «ανεβάσει στροφές» τις τελευταίες ημέρες, ιδίως αν κρίνει κανείς από τη σκληρή απάντηση που έστειλε στον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά και τη συνέντευξη του τελευταίου στην «Καθημερινή της Κυριακής», ότι οι εκλογές στην μπορούν να περιμένουν.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επαναλάβει το πάγιο αίτημα του κόμματός του για την ανάγκη να υπάρξει πολιτική αλλαγή στον τόπο.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις