ΚΟΜΜΑΤΑ

Νικολόπουλος: Ψήφος «τραβεστί» από συμπολίτευση και αντιπολίτευση - Το φύλο είναι ιερή παρακαταθήκη

Νικολόπουλος: Ψήφος «τραβεστί» από συμπολίτευση και αντιπολίτευση - Το φύλο είναι ιερή παρακαταθήκη

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΙΟΝΙΟΝ FM» και σε ραδιόφωνα της ομογένειας παραχώρησε συνέντευξη ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος, απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Δημήτρη Κολόκα, μεταξύ άλλων είπε:

«”Ψήφο τραβεστί” έδωσαν και οι της συμπολίτευσης και οι της αντιπολίτευσης… αφού στην ουσία και οι μεν και οι δε, συμφωνούν στην νομοθέτηση της αλλαγής φύλου με διαδικασίες fast track.

Και οι μεν και οι δε, πιστεύουν ότι το φύλο μπορεί να αλλάζει σύμφωνα με τη βούληση του κάθε προσώπου. Εμείς οι Χριστιανοί όμως πιστεύουμε ότι δεν εξαρτάται από το χέρι μας άλλα είναι στο χέρι του Θεού, αφού είναι δώρο Θεού.

Ψήφισα στη Βουλή , “ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ”» συνέχισε ο Νίκος Νικολόπουλος «γιατί βαθιά μέσα μου πιστεύω, ότι το φύλο είναι για κάποιον ιερή παρακαταθήκη και όσοι τοποθετούνται με βάση τα ιδεολογήματά τους, ας γνωρίζουν ότι η ψήφος τους προσβάλλει το κοινωνικό αίσθημα και νομίζουν ότι μπορεί να αποφέρει κομματικά οφέλη.

Το θέμα της αλλαγής του φύλου έχει τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά της παγκοσμιοποίησης και της αποϊεροποίησης της οικογένειας. Φοβάμαι ότι όλη η συζήτηση έγινε για να κουκουλώσει τα δέοντα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Περισσότερο όμως στεναχωρήθηκα για την "τραβεστί" στάση του Μητσοτάκη, ο οποίος αφού είπε ότι ψηφίζει, τελικά αποφάσισε να "στρίψει δια του αρραβώνος" βλέποντας προφανώς τα δύσκολα και κατανοώντας μάλλον ότι, ναι μεν έχει αναλάβει δεσμεύσεις έναντι των διεμφυλικών ατόμων, αλλά αυτές οι δεσμεύσεις τον φέρνουν ευθέως απέναντι στην μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας.

Έτσι, αποφάσισε να καταθέσει τη δική του… "πατέντα" στη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου, νομίζοντας πως μπορεί να πατάει σε δύο "βάρκες". Και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης να μην ψηφίσει, αλλά και να μην εμφανίζεται αντίθετος στη νομική κατοχύρωση του φύλου.

Μόνο που αυτά τα θέματα, δεν είναι για… μικροπολιτικές ντρίμπλες. Ο λαός καταλαβαίνει. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ας αποφασίσει επιτέλους ποιους εκπροσωπεί. Τα μέλη της ΛΟΑΤ κοινότητας ή της Ορθόδοξης Κοινότητας;» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.