ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργάτες Σαμαρά: «Παραμύθι τα περί επίθεσης του πρώην πρωθυπουργού στον Μητσοτάκη»

Συνεργάτες Σαμαρά: «Παραμύθι τα περί επίθεσης του πρώην πρωθυπουργού στον Μητσοτάκη»

Αντώνης Σαμαράς | Ειδήσεις: Την ενόχλησή του για ένα δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξέφρασε το Σάββατο (04/11/2017) ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μέσω στενών συνεργατών του, οι οποίοι διέψευσαν ότι ο ίδιος επέκρινε από τη Βουλή την Παρασκευή (03/11/2017) τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όπως μάθαμε από ένα ακόμα ευφάνταστο ρεπορτάζ ο κ. Α. Σαμαράς αμέσως μετά την ώρα του πρωθυπουργού χθες στη Βουλή προέβη σε “δήλωση” στους δημοσιογράφους, δήθεν μάλιστα επικριτική εναντίον του προέδρου της ΝΔ... Όλα καλά για το ωραίο αυτό παραμύθι. Υπάρχει όμως μια «ασήμαντη» λεπτομέρεια: Ο κ. Α. Σαμαράς δεν παρέστη καν στη Βουλή..!», ανέφεραν με δήλωσή τους στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

Αφορμή στάθηκε το άρθρο της «Εφ. Συν.» υπό τον τίτλο: «Πριονίζουν την καρέκλα του Κυριάκου», στο οποίο γινόταν απευθείας αναφορά στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, με τον συντάκτη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο μεν Αντώνης Σαμαράς, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας (σ.σ. της «Ώρας του Πρωθυπουργού»), φέρεται να είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους: “Σήμερα ο Τσίπρας τον μάσησε και τον έφτυσε”».

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις