ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: Τι συζήτησαν Γεννηματά και Ανδρουλάκης για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Κίνημα Αλλαγής: Τι συζήτησαν Γεννηματά και Ανδρουλάκης για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Κεντροαριστερά | Ειδήσεις: Σε πολύ καλό κλίμα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (01/12/2017) στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με το Νίκο Ανδρουλάκη - η πρώτη μετά την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του νέου φορέα. Συζητήθηκε η περαιτέρω πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο, και μετά την ολοκλήρωσή της δεν έγιναν δηλώσεις.

Όπως αναφέρει σχετικό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά υπογράμμισαν το πολύ καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση που αφορούσε την πορεία της παράταξης, χωρίς να προβούν σε περαιτέρω αναφορές.

Συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη από τη μεριά τους, ανέφεραν ότι ο ευρωβουλευτής της «Ελιάς» επεσήμανε ότι «μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινοί στόχοι, και έχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση, μετά τη μαζική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων προοδευτικών πολιτών στις 12 και 19 Νοεμβρίου».

Επίσης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα ριζοσπαστικό και προοδευτικό πρόγραμμα που θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Η παράταξή μας οφείλει να έχει ισχυρή πολιτική αυτονομία, θεσμική λειτουργία και διαφάνεια. Με συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία, αφήνοντας τα λάθη στο παρελθόν», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για την Κεντροαριστερά

Σχετικές ειδήσεις