ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Δεν νοιάζεται ο κόσμος, εάν θα γίνω υπουργός

Μπακογιάννη: Δεν νοιάζεται ο κόσμος, εάν θα γίνω υπουργός

Ντόρα Μπακογιάννη | Ειδήσεις: «Είμαι κόρη του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη Βουλή. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη βουλή των Ελλήνων», είπε τη Δευτέρα (18/12) η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να μην τη συμπεριλάβει στην κυβέρνησή του.

«Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά ήταν μια απόφαση που γνωρίζω και κατανοώ», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο συνέδριο της ΝΔ, το χαρακτήρισε «σημαντικό και χωρίς παραφωνίες» και σημείωσε ότι «η ΝΔ θα βρίσκεται στο έξης σε εκλογική ετοιμότητα».

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι βασικός στόχος της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία, με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους», ανέφερε η ίδια.

Σημείωσε, τέλος, πως «η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τη Νέα Δημοκρατία

Σχετικές ειδήσεις