ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: Στα άκρα η κόντρα Φώφης - Θεοδωράκη

Κίνημα Αλλαγής: Στα άκρα η κόντρα Φώφης - Θεοδωράκη

Κίνημα Αλλαγής | Ειδήσεις: Ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα φαίνεται πως επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις σχέσεις της Φώφης Γεννηματά με το Σταύρο Θεοδωράκη στον απόηχο του αιτήματος της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: «ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ» - «ΜΥΛΟΣ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Με δήλωσή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η κυρία Γεννηματά στηλίτευσε έμμεσα τη στάση του προέδρου του Ποταμιού και σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος ξεκαθάρισε πως «δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές και διχόνοια στο εσωτερικό μας».

Χαρακτηριστική ήταν, άλλωστε, και η κατακλείδα στη δήλωση της πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής. «Ως εδώ», τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Παράλληλα, η ίδια άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρξουν και διαγραφές προσώπων από το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, σε περίπτωση που συνεχιστούν οι «παραφωνίες».

Είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά: «Θα αφήσουμε πίσω όσους είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημα, πολύ περισσότερο όσους αναζητούν την επόμενη εκλογική στέγη»

Θεοδωράκης: Δεν δέχομαι εντολές από κανένα

Το σαφές μήνυμα της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε την οργή του προέδρου του Ποταμιού, ο οποίος «σήκωσε το γάντι» και απάντησε, μέσω γραπτής ανακοίνωσης του κόμματος.

«Το Ποτάμι και ο Στ. Θεοδωράκης δεν δέχονται εντολές από κανέναν. Οι αγώνες μας απέναντι στη λαϊκίστικη διακυβέρνηση και στον συντηρητισμό κάθε είδους είναι σταθεροί και διαχρονικοί. Αυτές τις μάχες δίναμε πριν από τη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής, αυτές τις μάχες δίνουμε και τώρα. Και αυτή τη σημαία δεν θα την υποστείλουμε», ανέφερε – μεταξύ άλλων – η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις