ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θόδωρος Τουσουνίδης: Αυτός είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ

Θόδωρος Τουσουνίδης: Αυτός είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ

Ο δημοσιογράφος Θόδωρος Τουσουνίδης είναι από σήμερα, Τρίτη (12/06/2018) ο νέος εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο επικεφαλής του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Τουσουνίδης αντικαθιστά τη Μανταλένα Παπαδοπούλου, η οποία αναλαμβάνει στο εξής καθήκοντα συντονίστριας των ΑΝΕΛ για τις περιφερειακές, τοπικές εκλογές καθώς και για τις ευρωεκλογές.

Ο Θόδωρος Τουσουνίδης γεννήθηκε στις Σέρρες από Πόντιο πατέρα και Θρακιώτισσα μητέρα. Είναι παντρεμένος με την οδοντίατρο Χρυσούλα Φούσκα και έχει δύο παιδιά τον Βασίλη και τον Άγγελο.

Ήταν μαθητής του 5ου Γυμνασίου – Λυκείου Αρρένων Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια σπούδασε στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ με κατεύθυνση σπουδών την Αγροτική Οικονομία και την Αγροτική Κοινωνιολογία.

Παράλληλα είναι δημοσιογράφος στο EURO CHANNEL TV από το 2006 με εκπομπές πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου και επιμελείται τα δελτία ειδήσεων του καναλιού. Μιλάει την αγγλική και τη σερβοκροατική γλώσσα.

Σε ό,τι αφορά την πολιτική του σταδιοδρομία, ο Θόδωρος Τουσουνίδης, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, στην οποία είχε οργανωθεί κατά την περίοδο 1976-1977.

Τέλος, υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις