ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία Πρεσπών: Δεν θα θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας η Γεννηματά

Συμφωνία Πρεσπών: Δεν θα θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας η Γεννηματά
EUROKINISSI

Δεν προτίθεται να ζητήσει κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών η Φώφη Γεννηματά.

Σε σύντομη συνομιλία της με τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συζήτησης στη Βουλή η πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε «τρελά όσα λέγονται κι ακούγονται» πως βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής πρόκειται να την ψηφίσουν.

Η κ. Γεννηματά όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει πρόβλημα από τυχόν διαφοροποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου απάντησε: «Καθίστε να δούμε».

Νωρίτερα την Τετάρτη, η Φώφη Γεννηματά είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση κατά την ομιλία της στη Βουλή.

«Δεν δίνουμε σανίδα σωτηρίας σε μια κυβέρνηση που καταρρέει» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία της στη Βουλή, εξαπολύοντας ταυτόχρονα οξεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. «Από την κάλπη αυτή τη φορά κ. Τσίπρα θα βγείτε 'και χαμένος και καμένος'. Το στίγμα του συνεταιρισμού με τον ακροδεξιό Καμμένο θα σας ακολουθεί εσαεί».

«Θυμίζετε το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι και σας χαρακτηρίζει το πελατειακό κράτος, η διαπλοκή και η θεσμική απαξίωση», πρόσθεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, ενώ σε άλλο σημείο είπε πως ο Αλ. Τσίπρας είναι «τοξικός» και βαρίδι της Αριστεράς και ότι χαρίστηκε και έδωσε συγχωροχάρτι στη καραμανλική δεξιά για να κατακτήσει την εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ