«Στέρεψε» το Ποτάμι: Ο Σταύρος Θεοδωράκης αλλάζει όνομα στο κόμμα

Newsroom Newsroom

«Στέρεψε» το Ποτάμι: Ο Σταύρος Θεοδωράκης αλλάζει όνομα στο κόμμα
Οι κινήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για να σώσει το Ποτάμι

Τα όσα αποκαλύπτονται για βουλευτές του Ποταμιού που έδωσαν «σανίδα σωτηρίας» στην κυβέρνηση, όπως ο Σπύρος Δανέλλης, αλλά και το γεγονός ότι οι κ.κ. Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς θα κινηθούν προς τη Νέα Δημοκρατία, κάνουν τον Σταύρο Θεοδωράκη να σκέφτεται τα επόμενα βήματά του ώστε το «Ποτάμι» να ξαναγεμίσει νερό από εκεί που έμεινε ξερό και μετατράπηκε σε… παραπόταμο.

Στις 26 Φεβρουαρίου, το Ποτάμι έχει «γενέθλια». Ιδρύθηκε το 2014 και ο «πατέρας» του, Σταύρος Θεοδωράκης, βρίσκεται σε μεγάλη σκέψη για το τι θα κάνει, έτσι ώστε να του δώσει νέα ώθηση.

«Θα είναι η αλλαγή ονόματος; Θα είναι μια μεγάλη εκδήλωση; Θα είναι ομιλίες επετειακού χαρακτήρα; Κανείς δεν ξέρει ακόμη και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα από όλα αυτά», αναφέρει στέλεχος που βρίσκεται κοντά στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο ίδιος, παρότι διαλύθηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του, δεν το βάζει κάτω.

Ενδέχεται να προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με όσα στελέχη που έχουν απομείνει, με καινούργιους ανθρώπους διαφορετικές κατευθύνσεις (θα φανεί προς τα πού θα πάει) αλλά και πιθανώς με νέο όνομα στο κόμμα του.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved