ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΚΟΜΜΑΤΑ

Πρωτοφανές ανθελληνικό παραλήρημα από τη Νέα Δημοκρατία (vid)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Νέα Δημοκρατία, το παραδοσιακό κόμμα της δεξιάς στην Ελλάδα έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «προπαγάνδα» ένα άκρως εθνικό ζήτημα!

Συγκεκριμένα, οδεύοντας στον ελεεινό δρόμο που... χάραξε το Ποτάμι, ο υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το βίντεο που προβάλλεται στους σταθμούς του Μετρό για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Στην ανθελληνική δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης κάνει λόγο για προπαγανδιστικές πρακτικές που «θυμίζουν χαρακτηριστικά ολοκληρωτικών καθεστώτων».

«Η κυβέρνηση διεκδικεί τις γερμανικές αποζημιώσεις με τυμπανοκρουσίες και κραυγές, αγνοώντας ότι οι μνήμες δε σβήνονται, αλλά και οι εποχές δε συγκρίνονται! Η κυβέρνηση επιλέγει τους σταθμούς του Μετρό για να προπαγανδίσει, αγνοώντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες, δημιουργούν μια εικόνα αφιλόξενης χώρας, κυριευμένης από ρεβανσιστικά συναισθήματα», αναφέρει.

Καλεί δε την κυβέρνηση να σταματήσει να «κρύβεται» πίσω από τη «μόνιμη επωδό της προβοκάτσιας, όπως ακούσαμε δια στόματος κ. Ήσυχου στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα! Και η ανευθυνότητα έχει τα όριά της».

«Τα μέσα μαζικής μεταφοράς σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και όχι την προπαγανδιστική προώθηση των πολιτικών της κυβέρνησης», καταλήγει ο κ. Αυγενάκης.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι το ερώτημα «πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει τη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς», που υπάρχει στα χείλη αρκετών (πρώην) δεξιών ψηφοφόρων, δεν έχει απάντηση!

Μετά από αυτό, πήγε το κόμμα στον... πάτο!

Ροή Ειδήσεων

BEST OF NETWORK

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER