ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης στο CNN Greece: Το Ελληνικό δεν γίνεται για τον επενδυτή αλλά για τον ελληνικό λαό

Γεωργιάδης στο CNN Greece: Το Ελληνικό δεν γίνεται για τον επενδυτή αλλά για τον ελληνικό λαό

Την ικανοποίησή του του για την απόφαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN Greece. O υπουργός επεσήμανε πως την άλλη εβδομάδα θα έτοιμες οι τέσσερις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, κι έτσι τα εμπόδια για να ξεκινήσει το project αίρονται σε μεγάλο βαθμό.

Την ίδια ώρα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε την ανάγκη να υλοποιηθεί η επένδυση, με όρους, που θα σέβονται την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας και το περιβάλλον.

Όσον αναφορά στις ενέργειες της προηγούμενης κυβέρνησης ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε πως έγιναν βήματα από συγκεκριμένους ανθρώπους, ωστόσο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά.

Και αυτό διότι, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για το Ελληνικό, ο οποίος έχει αποφασίσει ότι το έργο θα προχωρήσει.

«Η επένδυση αυτή δεν γίνεται για τον επενδυτή αλλά για τον ελληνικό λαό», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ξεκαθαρίζοντας πως νέα κυβέρνηση υλοποιεί μια συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr