ΚΟΣΜΟΣ

Bruce Dickinson: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή των Iron Maiden

Bruce Dickinson: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή των Iron Maiden

Την τελευταία της πνοή άφησε η Πάντι Μπάουντεν, πρώην σύζυγος του τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Iron Maiden.

Η πρώην γυναίκα του 61χρονου τραγουδιστή, Bruce Dickinson πέθανε – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail – μετά από ένα «τραγικό ατύχημα», χωρίς ωστόσο ακόμα να διευκρινιστεί τι συνέβη.

Ο Bruce Dickinson βρήκε σήμερα το πρωί νεκρή την πρώην σύζυγό του Πάντι Μπάουντεν στο σπίτι τους στο Τσίζγουικ, στο δυτικό Λονδίνο. Το πρώην ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. Τον 29χρνο σήμερα Όστιν, την 28χρονη Κία και την 27χρονη Γκρίφιν.

Δείτε την gallery:

«Είναι μια πραγματική τραγωδία που φαίνεται να οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι με την κατά 15χρόνια νεώτερη του γυμνάστρια Λεάνα Ντόλτσι. «Τα παιδιά μας Όστιν, Γκρίφιν και Κία είναι συντετριμμένα. Από σεβασμό στην Πάντι δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο γι' αυτή την ανείπωτη και οδυνηρά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας».

Ο frontman των Iron Maiden, ο γνωστός Bruce Dickinson, αποφάσισε να χωρίσει το 2019, έπειτα από 30 χρόνια με τη σύζυγο του και όπως έγραφαν τότε τα διεθνή ΜΜΕ και του στοίχησε ακριβά και συγκεκριμλενα 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ξεκίνησε όταν αποκαλύφθηκε, πώς ο τραγουδιστής παράτησε τη σύζυγό του για μία ξανθιά γυμνάστρια και μεγάλη θαυμάστριά του, την κατά 15 χρόνια νεότερή του Λεάνα Ντόλτσι.

Μάλιστα ο Dickinson έχει μετακομίσει στο σπίτι της στο Παρίσι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βόρεια Κορέα: Σοκαριστικές εικόνες από τα γκουλάγκ του Κιμ

Σχετικές ειδήσεις