ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παπούλιας για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο Παπούλιας για τις Ένοπλες Δυνάμεις
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας...

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα θέματα, που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο κ. Παπούλιας χαρακτήρισε την ενημέρωση που είχε -διάρκειας μεγαλύτερης της μιάμισης ώρας- λεπτομερή, σε βάθος και πολύ σημαντική.

"Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, εξαιτίας της ετοιμότητας και του υψηλού φρονήματός τους, αποτελούν εγγύηση και για την ασφάλεια της περιοχής και για την ασφάλεια του ελληνικού λαού, που έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στα ένστολα παιδιά του", δήλωσε μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε:
"Αποτίουμε τιμές στους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων για τη δουλειά που κάνουν, μία δουλειά, που χρειάζεται γερά νεύρα και ξεπερνά τις ψυχοσωματικές αντοχές ενός ατόμου. Τιμάμε αυτές τις Ένοπλες Δυνάμεις και είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιες Ένοπλες Δυνάμεις η Ελλάδα θα έχει τουλάχιστον την ηρεμία της για να ρίξει τις δυνάμεις της στη μεγάλη μάχη για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης".

Ροή Ειδήσεων