ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία από Σαμαρά

Κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία από Σαμαρά
Κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία με λόγο που να αγγίζει τους πολίτες και με οργάνωση που να υπηρετεί τους πολίτες...

Κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία με λόγο που να αγγίζει τους πολίτες και με οργάνωση που να υπηρετεί τους πολίτες ήταν η κύρια εισήγηση Σαμαρά στη συνδιάσκεψη των Προέδρων των ΝΟΔΕ του Κόμματος.

Συγκεκριμένα στην εισήγησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως το επόμενο διάστημα είναι καθοριστικό για την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας και είναι απαραίτητη -όπως είπε- η οργανωτική της αναδιάρθρωση.

«Στόχος είναι η οργανωτική ολοκλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, όπως η συγκρότηση των περιφερειακών οργανώσεων. Είναι σημαντική προτεραιότητα μετά και από τις νέες συνθήκες τις οποίες δημιούργησαν οι πρόσφατες περιφερειακές εκλογές και τις νέες ανάγκες που ανεδείχθησαν στο πλαίσιο του εκλογικού αγώνα.
Στόχος, επίσης, είναι η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και η δραστηριοποίησή του σε πολιτικές πρωτοβουλίες» επισήμανε ο κ. Σαμαράς ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα 800.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

«Τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη μας δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα. Αυτή η πραγματικότητα έχει τεράστια σημασία για την ανοδική πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκινάμε μια νέα συστηματική προσπάθεια επικοινωνίας μαζί τους και ζητάμε τη συμμετοχή τους στο κομματικό έργο».

Στο πλαίσιο της Οργανωτικής Αναδιάρθρωσης της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι το κόμμα θα αξιοποιήσει κάθε νέα τεχνολογία προκειμένου το μήνυμα της να φτάσει παντού στην κοινωνία.

«Βελτιώνουμε τις διαδικασίες ενημέρωσης αξιοποιώντας και τις δυνατότητες της νέας Τεχνολογίας και δημιουργούμε ευκαιρίες συμμετοχής τους στο σχεδιασμό του προγράμματος του κόμματος, των τοπικών προγραμμάτων, των θεματικών συζητήσεων και πρωτοβουλιών».

Το πρώτο τρίμηνο του 2011, αλλά και όλο το έτος, συμπεριλαμβάνει το χρονοδιάγραμμα σημαντικών εκλογικών αναμετρήσεων στους επιστημονικούς συλλόγους: δικηγόρους, ιατρούς κ.λ.π., στις επαγγελματικές οργανώσεις και τα επιμελητήρια, στους συλλόγους των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

«Στις εκλογικές αυτές αναμετρήσεις θα συμμετάσχουμε, θα δράσουμε αποτελεσματικά και θα κατακτήσουμε νέες νίκες με τους υποψηφίους και τις συνδικαλιστικές μας παρατάξεις» είπε χαρακτηριστικά.

Στο κέντρο και στην Περιφέρεια οι ΝΟΔΕ, οι ΕΚΟ και οι ΔΑΚΕ θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο, κατέληξε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας το στίγμα των προθέσεών του για το πώς θα κινηθεί το επόμενο διάστημα η Νέα Δημοκρατία.