ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Καρχιμάκης:«Το κόμμα να αποτελέσει τη συνείδηση της κυβέρνησης»

Μ. Καρχιμάκης:«Το κόμμα να αποτελέσει τη συνείδηση της κυβέρνησης»
«Το κόμμα να αποτελέσει τη συνείδηση της κυβέρνησης», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα...

«Το κόμμα να αποτελέσει τη συνείδηση της κυβέρνησης», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews» ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Άρθρο», εκτιμά ότι «οι συνδικαλιστές θα αντιληφθούν τη σπουδαιότητα των διαρθρωτικών αλλαγών, που προωθεί η κυβέρνηση, και θα ανταποκριθούν θετικά στην προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας».

Ο κ. Καρχιμάκης επισημαίνει στη «Realnews» ότι «στηρίζουμε τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ… Αλλά ούτε θα στρουθοκαμηλίσουμε, ούτε θα κινηθούμε στη λογική του “άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε”».

Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση είναι μία, ενιαία και μιας ταχύτητας, απευθύνοντας το ερώτημα: «ξέρετε εσείς να υπάρχει κερδισμένος παίχτης σε μια ομάδα, που χάνει;». Χαρακτηρίζει δε το Μνημόνιο ως «μια δυσάρεστη, αλλά - δυστυχώς- αναγκαία παρένθεση για την ιστορία της χώρας».

Στην συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Άρθρο», ο κ. Καρχιμάκης υπεραμύνεται της κυβερνητικής πολιτικής, σημειώνοντας ότι «η ασκούμενη πολιτική είναι η μοναδική συνταγή που θα εξυγιάνει το κράτος» και τονίζει ότι «έχουμε χρέος να πιάσει τόπο η προσπάθεια μας και να τα καταφέρουμε. Και εμείς στο ΠΑΣΟΚ είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, και μας αξίζει να τα καταφέρουμε».

πηγή: newscode. gr

Ροή Ειδήσεων