ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Να περιορίζουμε τα ρεύματα, μην πάθουμε και πνευμονία

Ανδρουλάκης: Να περιορίζουμε τα ρεύματα, μην πάθουμε και πνευμονία

«Όλα είναι χρήσιμα αλλά πρέπει αυτή την περίοδο όλοι μας να μην λυγίζουμε υπό το υπέρογκο βάρος του ονόματός μας, και να αρχίσουμε να περιορίζουμε τα πολλά ρεύματα, να μην πάθουμε και πνευμονία», η αποστροφή Ανδρουλάκη μέσω του «ΑΝΤ1 97,2», για την πρωτοβουλία Ραγκούση.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, υπενθύμισε πως ο ίδιος ήταν «πάντα υπέρ του να περάσει σε μια νέα γενιά το κόμμα αλλά αυτό δεν ήταν ρεαλιστικό αυτή τη στιγμή», ενώ τόνισε πως «ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν καλύτερα τοποθετημένος από τα άλλα καθιερωμένα στελέχη, για να κάνει αυτό που λέμε, να βρεθεί πάνω στη μπάλα στη δεύτερη αναπήδηση της». Χαρακτήρισε μάλιστα ρεαλιστικό το στόχο της νίκης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. «Μην κοιτάζετε τις δημοσκοπήσεις, πρέπει να πούμε στον κόσμο ότι δεν μπορεί τη μια στιγμή να τρέχουμε με μέθη και ευφορία σε μια κατεύθυνση και την επομένη να τρέχουμε με φόβο και ποδοβολητό προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. Πρέπει οι κινήσεις μας να έχουν μια συνέχεια», είπε.

Πρόσκληση στην Αριστερά από τον Βενιζέλο

«Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μετά τις εκλογές, ειδικά αν είναι πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, θα απευθύνει προνομιακή πρόσκληση, προγραμματικής συνεργασίας στις δυνάμεις της Αριστεράς, αυτό είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνει. Και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μια πρόταση η οποία, δεν θα έχουν δικαιολογία διότι θα είναι μια αναπτυξιακή, θετική υπέρβαση, της σημερινής κατάστασης», σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στην Αριστερά.