ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Τείχος προστασίας» στην Σάκκαρη – «Σεβαστείτε την Μαρία...»

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Τείχος προστασίας» στην Σάκκαρη – «Σεβαστείτε την Μαρία...»

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Κωνσταντίνος Μητσοστάκης πήρε θέση στην επίθεση κατά της Σάκκαρη από την Άννα Ελεφάντη του ΣΥΡΙΖΑ - «Σεβαστείτε την Μαρία...», αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιος του Πρωθυπουργού - Οργισμένη και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας 

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα social media, o γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έδωσε την δική του απάντηση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη για την επίθεση που εξαπέλυσε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τέννις, Μαρία Σάκκαρη.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Οργή ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης άνευ ορίων» και επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

Αναλυτικά το σχόλιο της ΝΔ:

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ.Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ.Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.